Gå til indhold

Om os

Velkomsthilsen

Velkommen til den danske ambassade i Burkina Faso og til vores hjemmeside.

Udviklingssamarbejdet mellem Danmark og Burkina Faso begyndte allerede i 1973. På ambassaden varetager vi de danske interesser i Burkina Faso og Niger. Her på hjemmesiden kan du læse lidt om Burkina Faso og Niger og om de forskellige opgaver, som ambassaden arbejder med.

Siden åbningen i 1994 har ambassaden forvaltet samarbejdet mellem Danmark og Burkina Faso. I dag dækker ambassaden også samarbejdet mellem Danmark og Niger.

Danmarks engagement i de to lande omfatter diplomati, civilsamfundsstøtte, klimatilpasning, humanitær bistand samt bi- og multilateralt udviklingssamarbejde. Danmark arbejder tæt sammen med lokale, internationale og danske partnere.

På ambassaden hjælper vi også danske og andre nordiske statsborgere, der er kommet i nød eller af anden grund har behov for ambassadens hjælp. Ambassaden har en konsulær tjeneste, der behandler ansøgninger om visum og opholdstilladelser fra borgere med fast ophold i Burkina Faso, som ønsker at besøge Danmark, Island, Norge, Sverige eller Slovenien.

Hvis du vil følge med i ambassadens aktiviteter, kan du følge os på Facebook og Twitter. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Den danske ambassade i Ouagadougou